Rotpot Mosterd

*Verkrijgbaar vanaf november*

Mosterd is het oudste en meest bekende condiment ter wereld, dat vrijwel in alle culturen gebruikt wordt. Maar zo vanzelfsprekend als het in bijna elke koelkast te vinden is, zo
mysterieus is het ook. Want hoe kan het dat dit ontspoorde neefje van de koolfamilie (jawel, de mosterdplant is familie van je bloemkool) met zijn nogal heftige eigenschappen en zijn uitgesproken smaak zo immens populair is geworden? En hoe kan het dat er met maar drie hoofdingrediënten (water, azijn en mosterdzaad) zoveel verschillende soorten zijn? Leer de chemische processen begrijpen die mosterd mosterd maken. Ontdek de verschillende soorten en maak je eigen huisgemaakte variant. Leuk om te doen, en mislukken kan het eigenlijk niet.

Je kunt de RotPot Mosterd steeds opnieuw gebruiken. De mosterdmix kun je nabestellen en past door je brievenbus.

Liever een keer Gemberbier, Ketchup of Kraut (zuurkool) maken? Bestel dan een van de andere los verkrijgbare add-ons.

%d bloggers like this: