RotPot

De RotPot® is een complete doe-het-zelf kit waarmee je thuis de lekkerste zuurkool, kimchi, bubbels of roomboter maakt door middel van fermentatie. Ferme…wat? Fermenteren! Een oude bereidingstechniek, waarbij gisten en bacteriën de natuurlijk aanwezige suikers omzetten in milde zuren. 

Met de RotPot® maak je als een echte thuislaborant de lekkerste producten met weinig middelen. Kijk, voel, ruik en proef hoe jouw fermentatie over tijd verandert tot een uniek en persoonlijk product.

Ideaal om restjes groenten of zuivel op een eenvoudige manier om te toveren tot een smaakvol, lekker én houdbaar product. De RotPot® is bovendien een origineel en duurzaam cadeau voor iemand die zijn of haar eerste stappen op het fermentatiepad zet.


Hoe werkt het?

Fermenteren moet je even onder de knie krijgen, maar daar helpen we je bij. Volg de instructies op de doos en maak in een paar stappen je eigen kruidige zuurkool, kimchi, roomboter of ketchup. 

...Aan de slag!

Vragen en tips

Heb je nog vragen? Kijk eens bij de FAQ’s. Natuurlijk kun je ook deelnemen aan één van de workshops. Zie de data op de Keukenboeren website.

…Meer weten!

Recepten

Heb je het fermenteren onder de knie? Gebruik de RotPot® dan om te variëren met andere groenten en kruiden. Wat dacht je van bloemkool, wortels of tomaat?

...Recepten!


In English

Looking for a translation of the RotPot instructions?

…Sauerkraut

…Kimchi

Kopen!

Koop jij je RotPot® liever in de winkel? Bekijk dan of er een verkooppunt bij jou in de buurt is. Of heb je een winkel en wil je de RotPot® in je assortiment opnemen? Vraag dan de prijslijst op.

….Verkooppunten

Ketchup!

In het trotse bezit van de ketchup add-on? De uitgebreide instructies vind je hier.

….Instructies

Openingstijden

Maandag: gesloten
Di-Vrij: 9:30 – 17.00

Locatie

Coolhaven 148-a Rotterdam

Informatie

+31 (0)647080847
info@keukenboeren.nl

RotPot is een geregistreerde merknaam.