Recepten

  • Kimchi
    Nodig:  RotPot met waterslot 1x kimchimix  15 gram zeezout 30 gram sojasaus (of tamari voor een glutenvrije variant) 1 chinese kool 3 of 4 stengels bosui 1 wortel 1 ui Aan de slag! Pak een mes, snijplank, grote kom en trek je handschoenen aan. Was de groenten. Verwijder en bewaar een buitenblad van de ChineseContinue reading “Recepten”
  • Aan de slag!
    Snijd een kool van ca. 1 kg in kwarten en verwijder de harde kern en onderkant. Rasp de stukken kool in dunne reepjes met een mandoline of snijd ze fijn met een scherp mes. Doe de kool in een mengkom en voeg de krautmix in zijn geheel toe. Kneed de krautmix stevig door de kool.Continue reading “Recepten”
  • Recepten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: